Din IT Buddy & virtuelle Assistent


Privatlivspolitik

VDGL - Din IT & SoMe Buddy

Nyvej 10, 4450 Jyderup

CVR. nr.: 41720727

E-mail: info@din-it-buddy.dk

Mobil: +45 22 98 96 98

Indledning

Nærværende privatlivspolitik gælder ved indgåelse af aftale om køb af IT Support, forløb, online kurser, klippekort, abonnement, ydelser, iværksætterpakker, Workshops, Masterclass, produkter eller andre services fra Din IT & SoMe Buddy - VDGL.


Alle ydelser, herunder også alle services, IT Support, produkter, onlinekurser, klippekort, abonnement, forløb, iværksætterpakker, Workshops, Masterclass, udgår fra Din IT Buddy – VDGL, Nyvej 10, 4450 Jyderup CVR nr. 41 72 07 27 - Alle nævnte ydes både online og fysisk.

Ophavsret / Copyright indhold

Alt indhold (video, billeder, materialer og andet - alt inkl.) er under ophavsretlig beskyttelse og fremstillet af Din IT & SoMe Buddy - VDGL.


Deling på SoMe platforme, hjemmesider, kursus-, klub- og medlemsplatforme og andre digitale platforme udføres af Din IT & SoMe Buddy – VDGL, Virksomhedsejer Henrik & Sandra Mouritzen, medmindre der er tale om indhold fra en tredjepart.


Kontaktoplysninger for Databeskyttelsesansvarlig

Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os:

- E-mail: info@din-it-buddy.dk

- Telefonnummer: 22 98 96 98

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Din IT & SoMe Buddy – VDGL bekræfter, at vi er bekendt med persondataforordningen, der trådte i kraft 25. maj 2018, og vi bestræber os på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

Data vi indsamler og formål

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet eller foretager et køb, lagrer vi data om dig. Data anvendes til følgende formål:

  • Nyhedsbrev: Udsendelse af tilbud og information
  • Køb: Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes til at levere og fakturere ydelsen. Din IT & SoMe Buddy, opbevare nødvendige og lovpligtige data i vores bogføringssystem Meneto / Billy, som ved lov skal opbevares i 5 år. Ved køb kan også data indsamles til at sende dig relevant information om produkter eller services, herunder nyhedsbreve, medmindre du aktivt fravælger dette.
  • IT-Support: Data gemmes manuelt (digitalt) og anvendes til at servicere og dele kundeadgange for at kunne løse en given opgave. Vi opbevarer datene af adgangskoder og andre relevante data digitalt, indtil en opgave er løst. Når en opgave er afsluttet, sletter vi manuelt alle adgangskoder for at sikre datasikkerheden.
  • IT Support abonnement og META abonnement: Data gemmes manuelt og anvendes til at servicere og dele kundeadgange for at kunne løse en kundens opgaver. Vi opbevarer datene af adgangskoder og andre relevante data sikkert, indtil en kunden opsiger abonnementet. Når en opgave er afsluttet, sletter vi manuelt alle adgangskoder for at sikre datasikkerheden.

Dataopbevaring og sletning af data

Din IT & SoMe Buddy – VDGL opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Oplysningerne anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.


Vi gennemgår vores opbevaringsperioder for personoplysninger regelmæssigt og sletter personoplysninger, som ikke længere er nødvendige.


Din IT & SoMe Buddy, opbevare nødvendige og lovpligtige data i vores bogføringssystem Meneto / Billy, som ved lov skal opbevares i 5 år.

Kategorier af personoplysninger

Din IT & SoMe Buddy – VDGL lagrer og anvender følgende kategorier af personoplysninger:

- Almindelige personoplysninger: fx. fornavn og efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer, CVR nr.

- Data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve, køb.

Kilder:

Din IT & SoMe Buddy – VDGL indsamler dine oplysninger:

  • Når du tilmelder dig til Din IT & SoMe Buddy medlemsklub, nyhedsbreve / vores landing-pages eller andre steder på internettet.
  • I forbindelse med køb af produkter og ydelser, klippekort / forløb / kurser / services / IT-Support / Workshops / Masterclass / Iværksætterpakke.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, fx. sociale medier (herunder META (Facebook & Instagram), LinkedIn, YouTube, TikTok).
  • Vores databehandlingssystemer (Simplero (nedtages 2024), Systeme.io, Canva, Google Workspace, Google Calendar, Zoom, Simply.com

Behandlingsgrundlag

Din IT & SoMe Buddy – VDGL er nødt til at lagre disse oplysninger af hensyn til administrativ, forretningsmæssig og markedsføringsmæssig behandling samt for at kunne overholde lovgivningens krav til regnskab og dokumentation.

Rettigheder for Registrerede

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger, anmode om begrænsning af behandlingen samt dataportabilitet. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine rettigheder er blevet overtrådt, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet eller en anden relevant tilsynsmyndighed: www.datatilsynet.dk

Tredjelandeoverførsler:

Hvis vi overfører dine personoplysninger til tredjelande uden for EU/EØS, sikrer vi, at der er passende sikkerhedsforanstaltninger på plads, såsom EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser.

Din IT & SoMe Buddy – VDGL anvender ikke automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, som har retsvirkning for dig eller på anden måde betydeligt påvirker dig.

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, ændring eller ødelæggelse. Disse foranstaltninger inkluderer (indsæt detaljer om specifikke sikkerhedsforanstaltninger).

Opdatering af Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik kan opdateres fra tid til anden. Den nyeste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, vil vi informere dig via e-mail eller ved en meddelelse på vores hjemmeside.

Yderligere information

Når du er i kontakt med os via Facebook (Meta), Instagram (Meta) eller LinkedIn, kan de

samle oplysninger om dig, som du kan læse mere om her:


- [LinkedIns Privatlivspolitik](https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy)

- [Meta Privatlivspolitik](https://www.meta.com/privacy)


Vi benytter deres statistiske oplysninger om vores opslag og besvarer eventuelle kommentarer til opslag, hvor vi kan tagge dig.



Der vises et log fra Din IT & SoMe Buddy - VDGL -(Video Digital Grafisk læring), - Der er hænder der er tegnet professionelt der viser at vi hjælper med IT support på en tålmodigt og med forståelse på at IT ikke er for alle. Vi hjælper selvstændige og iværksættere. Hvor budskabet er at komme fri af digital bøvl

Åbningstider (booking nødvendigt)

Vi er bedst at træffe 9 - 10

Mandag 9 -16

Tirsdag 9 -16

Onsdag 9 -16

Torsdag - Lukket

Fredag 9 - 15

Din IT & SoMe Buddy - VDGL 2020 - 2024 © All rights reserved